Hovedbilde

Foto: VilVite

Ditio kåret til årets gründer, med store aktører i anleggsbransjen allerede på kundelisten

En fullsatt sal i Grieghallen ble denne helgen vitne til at Ditio vant prisen for årets Gründer ved Bergen Awards.

"Vi er takknemlige for denne anerkjennelsen og det gir inspirasjon til å stå på videre for kundene våre!" sier Thor Petter Korsmo, daglig leder i Ditio.

Begrunnelsen fra juryen lyder: "Gründerne i selskapet har jobbet målrettet fra starten av og gjort det meste riktig i sin utvikling av selskapet. Produktet er blitt utviklet i tett samarbeid med kunden, og de har vært svært gode på å få med seg store aktører på laget fra starten av. Dette har gitt dem viktig kundeinnsikt som de har brukt for å videreutvikle og spisse tjenesten til å bli så god som mulig. Tjenesten vil gi aktører i bygg- og anleggsbransjen en detaljert live oversikt over hva som faktisk skjer på et byggeprosjekt. På denne måten kan man løpende sjekke om man tjener eller taper penger i forhold til budsjett. Dette gir en vesentlig lavere reaksjonstid når avvik oppstår. I følge gründerne er appen den første i sitt slag som leverer så omfattende datainnhenting for bygg- og anleggsbransjen. DITIO skal digitalisere og revolusjonere informasjonsflyten i bygg-og anleggsbransjen!"

"Nå når kundene våre virkelig lykkes med å fange data fra anleggsplassen - så ser vi at det gir store muligheter til å bedre lønnsomheten i prosjektene", sier Thor Petter.

Juryen bestod av, DNB, Bergen Teknologioverføring, Connect Vest, Innovasjon Norge, og fjorårets vinner Dyrekassen. Kriteriene i "Årets Gründer" fra Bergen Awards er bla. at selskapet viser positiv vekst og ytterligere vekstpotensiale, er nytenkende og er et inspirende og et godt gründerforbilde.

BTO og Ditio

F.v: Thor Petter Korsmo Daglig leder, Jacob Christian Døskeland Hovedutvikler og Hilde Indresøvde fra BTOFoto: BTO